Szeretettel várunk minden új és régi tanítványunkat szeptembertől induló óráinkra.

SuperMini Szereplő Csoport
Várunk minden olyan kislányt vagy kisfiút, aki színpadon szeretne mozogni az egyedi fellépőruhájában. Az édesanyákat megtanítom a színpadi sminkelésre, ruhatervezés alapjaira, míg a kisebbek kiélhetik a természetes szereplési vágyukat a rivaldafényben. Táncoktató: Dallos Enikő

Moderntánc
A klasszikus moderntánc egy balettra épülő, mégis sokkal szabadabb táncfajta. Lehetőséget nyújt a táncon keresztül a szabad önkifejezéshez. Sokat használjuk a felsőtestet, a kontrakciók és ellazítások folyamatos változtatása gyönyörű tartást ad, míg a táncnak felváltva lágy és dinamikus erőt. Várom a 4-7 éveseket a kezdő csoportomba, míg a 7-11 éveseket a haladó csoportomba.
Táncoktató: Dallos Enikő

Versenyző Csoport
Az évek alatt tehetséges fiatalokat a színpadi szereplés és versenyzés világába juttatom el. Csapatszellem, összetartás, önismeret, kitartás, mind a csoport szellemiségének az alapjai. A tánctudás mellett ezek a tulajdonságok a fiatalok életét határozhatják meg, hiszen az elért sikerélmények, a tapasztalatok mind részei lesznek a gyermekek életének.
Táncoktató: Dallos Enikő
A csoport mentális felkészítője: Hirschler Gabrielle

Kezdő Akrobatika
A tánckoreográfiákat különböző akrobatikus elemekkel egészítjük ki. Ebből a célból indítom a kezdő akrobatika csoportomat, hogy biztonságos körülmények között, megfelelő szakmai háttérrel tudjam segíteni a lelkes kicsiket és nagyokat.
Oktató: Dallos Enikő

Jóga
Horváth Noémi, az MRL Club tanítványa jógaoktató lett és szeptembertől várja azokat, akik egy kellemes jógaórán ellazulnának és testileg erősödnének.

Jazztánc & Koreo
Jazz zenére tanulunk olyan koreográfiákat, melyek könnyen megjegyezhetőek, de ritmusosak és vidámak. Noémi vár Téged is szeretettel!

Zumba Kids
Herczeg Attila koreográfus egy pörgős, táncos zumba-koreoval várja a kezdő és a haladó szinten lévő gyerkőcöket egyaránt.